fbpx

Kdo smo AGILIA, svetovalno izobraževalni center?

 

O nas

Znanje in izkušnje

AGILIA, svetovalno izobraževalni center, d.o.o. združujemo izkušeni managerji in strokovnjaki z več kot 20-let poslovnih in vodstvenih izkušenj.

Naše znanje ni le teorija, temveč preverjeno deluje v praksi.

Rezultati v podjetju, ki smo ga vodili v zadnjih petih letih govorijo zase: uvrstitev na lestvico slovenskih Gazel, večkratno povečanje dobička, boniteta AAA, številne domače in mednarodne nagrade ter nenazadnje tudi prerojena, pol stoletja stara organizacija, z novo podjetniško kulturo in odlično klimo.

Poslanstvo Agilie je deliti znanje. S pomočjo izbranih in v praksi preverjenih poslovno najbolj uporabnih  in učinkovitih modulov nevro-lingvistčnega programiranja prispevati k motiviranosti, kreativnosti in agilnosti zaposlenih ter s tem ustvarjati nove odlične zgodbe.

Zaupali so nam tudi

Zaupali so nam tudi, reference, naročniki Agilia
Zaupali so nam tudi, reference, naročniki Agilia

Predavanja so izvrstna v vseh pogledih, predavateljice imajo bogato znanje in izkušnje, ki jih predstavljajo tudi preko vaj. Znanje in veščine, ki jih predavajo v Agilia lahko pripomorejo k boljšemu komuniciranju in osebni rasti. Priporočam vsem, ki se sprašujejo: “Zakaj pa s tem človekom nikakor ne morem normalno govoriti in delati?”

Mateja Elin Praznik

direktorica, RR & CO. d.o.o.

Navdušena sem nad vsebino in izvedbo delavnice, ki je potekala v sproščenem in kreativnem vzdušju, zato vse pohvale izvrstni predavateljici. Obravnavana tematika je bila podana na zanimiv in razumljiv način, podkrepljena je bila tudi s praktičnimi primeri, kar mi bo v veliko pomoč pri mojem delu.

Irena Murnc

vodja izpostave Trbovlje, AJPES

Naša zgodba

Za kaj se zavzemamo?

Poslanstvo Agilie je odkrivati potencial zaposlenih in z njihovim razvojem ustvarjati uspešne organizacije za prihodnost.

 

Prepletamo širok spekter managerskih znanj z zadnjimi dognanji nevro-znanosti in poslovno najbolj učinkovitimi nevrolingvističnimi tehnikami

Verjamemo, da imajo vaši zaposleni v sebi vse zmožnosti za učinkovito in uspešno poslovanje. Izziv je, kako to potegniti iz njih.

Z različnimi metodami prebujamo motiviranost, agilnost in kreativnost v ljudeh in z razvojem komunikacijske veščine razvijamo kvalitetne in trajne odnose v timu.

Kaj nas motivira?

Vaš uspeh! Ni večje nagrade, kot je udejanjenje želje in ponosa zaposlenih, da pripadajo dobri organizaciji.

Vse kar učimo, smo sami preizkusili v praksi. Vemo kaj deluje in kaj ne.

Ste pripravljeni, da tudi v vašem kolektivu pomagamo napisati uspešno zgodbo?

Veselimo se sodelovanja z vami!

 

Predavatelji in svetovalci

V svetovalno izobraževalnem centu AGILIA smo združeni izkušeni strokovnjaki, z več kot 20 let poslovnih in vodstvenih izkušenj, mednarodnim certifikatom Mojster Praktik NLP ter drugimi certifikati.

mag. Špela Munih Stanič

NLP mojstrica praktik

Dolgoletna direktorica, prejemnica managerske nagrade Artemida, z velikim posluhom za razvoj zaposlenih ter zagovornica agilne podjetniške organizacijske kulture.

> Preberi več

mag. Janja Milič Velkaverh

mag. Janja Milič Velkaverh

NLP mojstrica praktik

Dolgoletna vodja produktnega razvoja in digitalnega marketinga,  strateški in idea manager. Tehnike NLP bogati še z orodji za kreativno razmišljanje.

> Preberi več

Erika Križnar, mag. org.

 NLP mojstrica praktik

Dolgoletna vodja prodaje, skrbnica ključnih strank in event manager. NLP in coaching že več let s pridom aplicira v prodaji in pri vodenju.

> Preberi več

Področja delovanja

Agilia_poslovne delavnice

Poslovne delavnice

Način kako vaši zaposleni razmišljajo in delajo, je ogledalo vašega podjetja. V spreminjajočem se okolju so potrebne nove kompetence, zato je investicija v delavnice za zaposlene v tem obdobju, investicija v prihodnost.

Agilia NLP poslovni protokol

Svetovanje

Želite uvesti bolj trajnostno naravnano organizacijsko kulturo?  Vaš tim popeljemo skozi analizo obstoječe organizacijske kulturo, pripravo izhodišč za prilagoditve ter usposobimo za izvedbo potrebnih sprememb v organizaciji.

Agilia Poslovni coaching

Poslovni in osebni coaching

Če ste preizkusili že različne načine, da bi  rešili svoj problem pa sami niste bili najbolj uspešni? Coaching vam pri tem lahko pomaga. Izvajamo ga tako za poslovne, kot za osebne namene.